Календар

„Клуб Скорец - история за наука, природа и приятелство“

„Клуб Скорец - история за наука, природа и приятелство“След кратко отсъствие се връщаме в залата за да ви запознаем с едно приключение - осем годишно приключение. Такова, в което с времето бяха въвлечени стотици хора, бяха посетени десетки "горещи точки" на биоразнообразието и беше организирана богата палитра от благотворителни акции и бяха вдъхновение редица млади учени.
Приключението се нарича клуб Скорец - общество на отдадените в науката и природозащитата студенти от Биологическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски".

Приключението се нарича клуб Скорец - общество на отдадените в науката и природозащитата студенти от Биологическия факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Ще научим за едни от най-интересните моменти от клубния живот, пътуванията, редките видове и неизброимите приключения на младите студенти, преподаватели и приятели.
За жаждата за знание, чистият ентусиазъм, за любопитството, доброволчеството и изследователството ще си говорим тази седмица!

Темата: „Клуб Скорец - история за наука, природа и приятелство“

Лектор: д-р Атанас Грозданов – Преподавател към катедра „Зоология и Антропология“ в Биологически факултет на „Софийски университет Св. Климент Охридски“ и основател на Клуб Скорец.

Часът и мястото: 03. 05. (сряда), от 18:30 ч. в зала 163, в Биологически факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1489 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони