Календар

ПОКАНА за тържествено откриване на нова “велоалея”

ПОКАНА за тържествено откриване на нова “велоалея”Сдружение „Велоеволюция” има удоволствието да ви покани на тържествено откриване на нова “велоалея” в центъра на София! Заповядайте на 26 юли 2009 г. (неделя), от 11:00 часа пред сградата на бул. „Патриарх Евтимий” 79, където ще се състои събитието!

Новата велоалея е изградена по проект на Сдружение „Велоеволюция”, като допълнение към наскоро откритото от Столична община велотрасе по булевардите „Ген. М. Скобелев” и „Патриарх Евтимий”, между пл. „Руски паметник” и бул.
„Витоша”. Велоалеята, създадена от Сдружението, следва методиката на изпълнение на съществуващото трасе, като се придържа изцяло към неговия дух и стил. Запазени са и подобрени характеристикте на алеята, изискващи особени
умения от градските велосипедисти – слаломиране между тротоарни плочки, преодоляване на препятствия и др. Новият елемент по трасето продължава иновативната визия на Столична община, като предлага възможност дори за
директно преминаване през сграда.

Съоръжението е създадено с доброволния труд на членовете на „Велоеволюция”, в знак на благодарност към Столична община за усилията им за изграждане на качествена връзка между алеите по бул. „Цар Борис III” и бул. „Витоша”, която да улесни придвижването на столичните велосипедисти.
Очакваме ви!

За контакти:
Радостина Маринова, председател Сдружение „Велоеволюция”
GSM: 0 888 600 823
e-mail: velobg@gmail.com

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5025 посещения

OFF

Последно качено » Новини