Календар

Търсят се доброволци за охрана и мониторинг на гнездо на египетски лешояд

Търсят се доброволци за охрана и мониторинг на гнездо на египетски лешоядМясто: Провадийско - Роякско плато.

Времетраене: От 26 май до 30 август.

Условия: Поемат се пътни разходи и командировъчни за всеки ден на един човек. Настаняване в квартира в непосредствено разположеното населено място (10 мин. по пътека).

Изисквания: Извършване на наблюдения през цялата светла част на деня, водене на дневник, общуване с местните хора. Спазване на методиката и указанията за поведение. Навършени 18 години. Познаването на грабливите птици е предимство, но не е задължително.

Необходими принадлежности: 1. Задължителни са спален чувал, дрехи и обувки (2 чифта) за пребиваване на открито, дъждобран. 2. По възможност - бинокъл, определител на птиците и мобилен телефон.

Престой: минимум 5 дни, доброволците с възможност за по-дълъг престой са с предимство поради ограничените пътни разходи.

Контакти: Цветомира Йоцова, Българско дружество за защита на птиците – София, tsvetomira.yotsova@gmail.com, телефон: 0885 450812, 0884 740485.

Необходима информация за участниците:
Трите имена, Приблизителен период, в който можете да участвате, Контакти за връзка - e-mail, моб.телефон, стационарен телефон ВУЗ/
месторабота

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3602 посещения

OFF

Последно качено » Новини