Календар

Право на отговор в предаването 'Здравей България', Нова телевизия

Право на отговор в предаването 'Здравей България', Нова телевизияДо екипа на „Здравей, България“, Нова телевизия


Искане за право на отговор


Уважаеми дами и господа,

Обръщаме се към Вас от Коалиция „За да остане природа в България“, за да поискаме право на отговор във връзка с интервю с министъра на околната среда и водите Нено Димов, излъчено в предаването "Здравей, България", интервала 8:32 – 8:50 ч. на 26 януари 2018 г. Министърът спомена на няколко пъти организаторите на протестите за Пирин на 25.01.2018 г. Коалиция „За да остане природа в България“ е организатор на протеста в София на същата дата.

Министърът изказа мнение, че протестите са организирани от политически лидери, че лидерите на този протест си служат с манипулации, неистини и лъжи, и други тези, уронващи престижа на Коалиция „За да остане природа в България“. Професионализмът и обществения интерес изискват да бъде потърсена и гледната точка на другата страна.

Затова бихме желали представител на „За да остане природа в България“ да получи право на отговор с участие в сутрешния блок на Нова телевизия, „Здравей, България“. Коректно би било правото на отговор да бъде дадено при същите условия, при които участваше министър Нено Димов – чрез лично участие в студиото и с аналогична продължителност.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

716 посещения

OFF

Последно качено » Новини