Календар

Столична община, Общинско дружество 'Пазари Юг', Фондация Биоселена, БДЗП и Хранкооп София ви канят на 9 април 2017 Цветница на ВЕЛИКДЕНСКИ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР между 11 и 19 ч.

Столична община, Общинско дружество 'Пазари Юг', Фондация Биоселена, БДЗП и Хранкооп София ви канят на 9 април 2017 Цветница на ВЕЛИКДЕНСКИ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР между 11 и 19 ч.За пети пореден път на ул. "Оборище" - между бул. "Васил Левски" и храм-паметника "Св. Александър Невски" ще можете да избирате от изобилни сезонни зеленчуци, хляб и печива с квас, мед и пчелни продукти, млечни и месни продукти, сладка и конфитюри, сокове и сиропи, чайове, билки, подправки и още много вкусни предложения от всички краища на страната.
Ще можете да заредите празничната трапеза с изцяло български продукти, да изберете декорация за дома или подаръци, да се насладите на хубава храна и музика на място и да се позабавлявате.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1771693103069915/

По традиция на пазара ще има храни от зони по Натура 2000 в Централна и Западна Стара планина, чието производство е подпомогнато по българо-швейцарския проект "За Балкана и хората" / За Балкана Хората.

Очакват ви:
- Фермерски пазар - над 100 производители на сезонни и традиционни храни;
- Кулинарна зона - сладки и солени изкушения за хапване на място;
- Арт зона - ръчно изработени авторски сувенири, аксесоари и занаятчийски изделия;
- Работилници - арт ателиета за декорация, кукли и др;

Както и жива музика от млади талантливи музиканти, много настроение и усмивки!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1824 посещения

OFF

Последно качено » Новини