Календар

Посолството на Франция в България кани на конференция за значението на туризма и местните продукти за развитието в селските райони

Посолството на Франция в България кани на конференция за значението на туризма и местните продукти за развитието в селските райониКонференцията „Какво бъдеще за селските региони в условията на климатичните промени? Туризмът и оценката на значимостта на местните продукти като решения за устойчиво развитие“ ще се състои на 23 ноември 2015 г. от 9 часа в сградата на Френския институт в България, с адрес: гр. София, пл. Славейков №3. Дебатът ще е част от COP 21 (21-та конференция на ООН за климатичните промени), която ще се проведе в Париж от 30 ноември до 11 декември 2015 год.

Българската асоциация за алтернативен туризъм - БААТ се присъединява към организаторите, като препоръчва конференцията на всички, които се интересуват от предприемачество и развитието на проекти в областта на устойчивото развитие и зелената икономика, от запознаване с успешни примери на качествен туризъм и интегрирано развитие на защитени територии във Франция и България и визия за регионите, приложима към българските условия.

Приложена тук прилагаме предварителната програма за събитието. Осигурен симултанен превод на френски и български език.

Акценти от конференцията, подчертани в статия на Френския институт:
http://institutfrancais.bg/fr/nos-cooperations/rendezvous/
http://institutfrancais.bg/satrudnichestvo/rendezvous/

Ако желаете да присъствате на конференцията, моля да се регистрирате на следния адрес:
https://docs.google.com/forms/d/1Av-hSf_5nu6BXILdDQq3fVB_7of6w85SUGP12WxhDWs/viewform

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1922 посещения

OFF

Последно качено » Новини