Календар

Подкпрепете българския проект в надпреварата на European Outdoor Conservation Association

Подкпрепете българския проект в надпреварата на  European Outdoor Conservation AssociationПроект на БДЗП - "Братството на феникса" е номиниран от фирма VAUDE в надпреварата на European Outdoor Conservation Association - асоциация на предприемачи, занимаващи се с осигуряване на оборудване и екипировка за активности на открито за интерени природозащитни проекти по света. Проектът, който спечели най-много гласове, ще бъде финансиран от асоциацията.

Във фокуса на българския проект е опазването на египетските лешояди в България – едни от най-харизматичните птици в света, изчезващи по-бързо от станалата символ на изчезващите видове птица додо. Египетският лешояд може и да не е толкова популярен като додо, но трябва ли да изчезне, за да заговорим за него? „Братството на феникса” има нужда от вашата подкрепа, за да намали човешкото безпокойство и случаите на отравяне на египетски лешояди в България.

Как може да ни подкрепите?

От 16.03.2015 г., 00.01 часа (GMT) стартира гласуването за номинираните проекти. Гласуването продължава до 31.03.2015 г.

Гласувайте за „Братството на феникса” (The Brotherhood of the Phoenix) на http://www.outdoorconservation.eu/project-voting-category.cfm?catid=1

Препратете линка на ваши приятели. Колкото повече хора гласуват, имаме по-голям шанс нашият проект да бъде финансиран с €30,000.

Допълнителна информация
European Outdoor Conservation Association е благотворителна организация с над 120 членове от Норвегия до Испания и от Великобритания до Чехия. Членският внос на членовете на Асоциацията отива директно за финансирането на природозащитни проекти, които показват връзката на опазването на околната среда и отговорния бизнес.

VAUDE е германска компанията, създадена през 1974 г. от Albrecht von Dewitz, който е бил страстен почитател на алпинизма. Корените на марката VAUDE са в планинските спортове, а философията й е свързана с възприемането на човека като неизменна част от природата.

Правила в гласуването и отчитането на гласове
1. От един IP адрес е валиден само един глас.

2. Може да дадете вашия глас само онлайн на outdoorconservation.eu или eoca.de или чрез уеб сайтовете на медийните партньори на EOCA. Не може да се гласува по имейл, телефон или друг начин.

3. За да гарантира честен вот EOCA ще съхранява следната информация - IP адрес, вид на браузера, който използвате, операционна система, час на гласуването. Информацията, събрана за гласуването няма да бъде продавана или преотстъпвана.

4. След като гласувате, вие ще може да изберете опцията, дали да получавате тримесечния бюлетин на EOCA.

5. Гласуването е възможно само между 16.03.2015 г., 00.01 часа (GMT) до 12.00 ч. (GMT) на 31.03.2015 г.

6. Резултатите от гласуването ще бъдат официално съобщени в средата на юли 2015 на специално събитие - OutDoor tradeshow.


Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1976 посещения

OFF

Последно качено » Новини