Календар

Планинари, каякари и рибари се включват в премиерата на DamNation – филм за опазване на реките

Планинари, каякари и рибари се включват в премиерата на DamNation – филм за опазване на рекитеВ четвъртък, 15 януари, в кино "Люмиер" един от най-силните природозащитни филми за 2014 DamNation ще бъде представен премиерно за България. ( http://damnationfilm.com/)

Продукцията засяга една от най-наболелите зелени теми в световен мащаб - опазването на реките. Прожекцията ще събере на едно място WWF, инициатор на кампанията за опазване на реките (www.wwf.bg/reki), с планинари, каякари, рибари, които заедно полагат усилия за спиране на унищожаването на последните естествени реки в България.

Билетите за премиерата на DamNation са почти изчерпани и поради големия интерес към заглавието на 29 януари ще бъде осъществена втора прожекция, отново в кино "Люмиер".

Организаторите от магазини "Стената",Gorichka.bg съвместно с WWF България, отправят покана за събитието на 15 януари, към представителите на медиите от 20 ч и кратка среща и интервюта преди това, от 19 ч. в кино "Люмиер".

На вашите въпроси ще могат да отговарят организаторите, заедно с Димитър Манев от Българско каяк общество и Димитър Куманов от риболовен клуб "Балканка".

Включи се в подписка за реките: http://www.wwf.bg/get_involved/rivers/petition/

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2835 посещения

OFF

Последно качено » Новини