Календар

Финална среща по проект „Еволюция сега – велосипедисти в действие“.

Финална среща по проект „Еволюция сега – велосипедисти в действие“.В рамките на проекта на сдружение Велоеволюция „Еволюция сега – велосипедисти в действие“ се проведе преброяване и анализиране на велосипедните потоци в град София, семинар за градски велоактивисти и се изработи наръчник с практически съвети и правила за безопасно придвижване с велосипед в градска среда. Всички активности бяха изпълнени от младежи доброволци, водени от желанието им да бъдат част от изграждането на велосипедната политика на града.

На 21 ноември от 15:00 – 19:00 часа в Betahaus, коуъркинг пространство, на ул. Крум Попов 56-58 ще се проведе финална среща в рамките на проекта.

Темата на срещата е представяне на доклад от изследването на велосипедните потоци, методология на преброяването, работа с доброволци и активни граждани. Резултат от тази среща ще бъде документ с предложения към столична община за подобряване велосипедните условия в града.

На срещата ще присъстват доброволци, без които проектът нямаше да се реализира; бизнес, който припознава вело темата и стимулира служителите си да ползват алтернативен транспорт; производители, които се грижат за комфорта ни по време на пътуванията; представители на Столична община, с които можем да дискутираме реалното положение и реалните възможности за развитие; велосипедни организации, които популяризират и работят вело темата да бъде все по - широко разбрана и приемана.

При интерес изпратете потвърдителен мейл на yiateam@velobg.org

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2289 посещения

OFF

Последно качено » Новини