Календар

„Дни на предизвикателствата” става на осем години!

„Дни на предизвикателствата” става на осем години!“Дни на Предизвикателствата” е фестивал на екстремните спортове, приключенията, екологията и природосъобразния начин на живот.
Основен участник в него е публиката, онази авантюристично настроена част на обществото ни, която цяла година е трупала подвизи и в края на годината ги споделя в разкази, снимки и филми с всички останали.

Програмата страртира на 27 ноември 2012 г. с награждаване на участниците във Фотоконкурса „Лицата на света”. Начало: 18:00ч., Аулата на УАСГ, София.

„Дните” и през тази година имат своите специални гости. Ще се срещнем с испанската big wall катерачка Силвия Видал, и с френския трансконтинентален пътешественик Филип Жак.
В програмата на фестивала са включени прожекции на филми, дебати, представяне на оборудване за трекинг, снимки, клипове и презентации за екстремни спортове, пътувания, планинарство и приключения.
Скално катерене, боулдъринг, фрийрайд ски и сноуборд, еърборд, парапланер, спелеология, колоездене, алпинизъм, гмуркане, каяк в бързи води, алпийски експедиции, планински преходи и още много други.

Тази година благодарение на сътрудничеството на организаторите със Списание 360° се създадоха 160 страници голям формат изпълнени с приключения и екстремни преживявания!

Повече информация и подробна програма

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2563 посещения

OFF

Последно качено » Новини