Календар

Заповядайте на щанда на БДЗП на международното изложение BIO&ECO Expo – НДК, София 14-17 септември

Заповядайте на щанда на БДЗП на международното изложение BIO&ECO Expo – НДК, София 14-17 септемвриБългарско дружество за защита на птиците (БДЗП) се включи във второто издание на Bio&Eco Expo в НДК, София от 14 до 17 септември със собствен щанд.

Специализираното изложение за здравословни храни, напитки и други продукти дава възможност на фермерите от защитените зони от мрежата Натура 2000 да представят своята продукция директно на потребителите.

На щанда на БДЗП ще откриете: млечни произведения – овче, краве и козе кисело мляко, сирене и кашкавал; лютеница и кьопоолу приготвени по традиционни рецепти; над 30 вида сладка, желета и конфитюри от сезонни плодове, както и красиви сувенири изработени от природни материали. Ще откриете и специалните кори за баница „Чипровка” и ще може да опитате вкусните гьозлемета на Денка – производител на сушени плодове и зеленчуци от био-градина в защитена зона „Бесапарски ридове”.

Каним всички най-учтиво да посетят нашия щанд!
Изложението е отворено до 17 септември, събота от 10.00 до 19.00 часа.

Подкрепата на традиционното земеделие е част от дейностите по проект на БДЗП „Опазване на световно значимо биоразнообразие в пасища и ливади с висока природна стойност чрез подкрепа за традиционния местен поминък”, финансиран безвъзмездно от Глобалния екологичен фонд /ГЕФ/ чрез Програмата на ООН за Развитие /ПРООН/.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3376 посещения

OFF

Последно качено » Новини