Календар

bTV излъчва благотворителен клип за опазването на царския орел

bTV излъчва благотворителен клип за опазването на царския орелНай-гледаната българска телевизия bTV, която партнира на проекта LIFE+ опазване на царския орел и ловния сокол като осинови едно от малките царски орлета със сателитен предавател, започна излъчването на благотворителен TV клип. Видеото е създадено от екипа на медиата и апелира да опазим царския орел и природата на България. То се върти благотворително в ефира на телевизията от 25 август.

Вижте клипа на: http://saveraptors.org/gallery.php?type=video&pageNum_Video_All=0&totalRows_Video_All=1&cat=1&id=168

bTV подкрепя проекта за втора поредна година, като отразява съдбата на царските орли, които са натоварени с мисията да помогнат за опазването на вида си, носейки сателитни предаватели. bTV Web също ни подкрепи като публикува уеб банера на проекта.

БДЗП и проекта LIFE+ за опазване на царския орел и ловния сокол благодарят на bTV за активната им позиция и екологична отговорност.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

6418 посещения 2 коментара

Коментари

  1. ma_linka51
    2010-09-14 09:40:44

    Повече такива клипчета от колкото за водка"АЛЯСКА ПЕЩЕРСКА гроздова иКАМЕНИЦА"

  2. Иван
    2010-08-30 10:53:43

    Гледах клипа. Браво на бтв и на проекта. Обче , клипа си остава някак си висящ... Не става ясно как може да помогнем на орела ? Няма и възка към сайт поне да се прочете някъде (в клипа) ....

OFF

Последно качено » Новини