Календар

Календар-бележник с кауза

Календар-бележник с каузаЛюбомир Попйорданов, ноември 2009

В тази книга акцентираме на зелените каузи, които защитаваме и поддържаме, както и на зеленото уеб пространство. Тя е едно много надъхано, но зряло и завършено издание с цялата полезност на един бележник и със страница за всяка една седмица!

Бележникът има следните характеристики - 132 стр. формат 11x18,5, тираж 1000бр. с повече от 70 снимки на тема "С РИТЪМА НА ПРИРОДАТА" английски/ български език.

Всички снимки са от България, 100% дива природа и недокоснат от строителство пейзаж и планини, на над 20 фотографа. Нашата амбиция е чрез директната продажба на поне 500 календар-бележника, да съберем общо 2500 лв, които да инвестираме в проекта за развиване на хижа EХO в средна Стара планина като една екологична, гостоприемна и модерна високопланинска хижа. 5 лева от всеки 10 получени от продажбата на един календар-бележник ще отидат именно за това...

www.ehoto.org

Ще оценим високо всякаква подкрепа за създаването на информираност за този календар-бележник и неговата специфична мисия, която всички зелени НПО и Фондации би следвало да подкрепят...

Календар-бележникът можете да закупите от офиса на Одисея-ин и сдружение „За Ехо” на адрес гр.София, бул.Ал.Стамболийски 20В.

Благодарим Ви!

Целия календар-бележник в неговия PDF вариант можете да видите тук.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3905 посещения

OFF

Последно качено » Новини