Календар

Нов приятел на коалиция 'За да остане ПРИРОДА в България'

Нов приятел на коалиция 'За да остане ПРИРОДА в България'GreenTech-BG - Българският сайт за зелени технологии, стана приятел на коалиция "За да остане ПРИРОДА в България". Ето как представят те себе си:

Основната ни цел е да популяризираме технологии, които допринасят за опазването на околната среда и повишават качеството на живот. Искаме да информираме българските граждани по важни въпроси като възобновими източници на енергия, транспорт, околна среда като представяме технологии, които ще помогнат за решаването на тези проблеми.

Ние вярваме, че съществуват достатъчно евтини, възобновими и чисти източници на енергия, които ако се комерсиализират и внедрят в ежедневието, могат да ни направят независими от ядрена енергия, вълища, петрол и др. Убедени сме, че причината това да не е станало досега е липсата на информираност на обществото, както и на нежеланието да се търсят решения по въпроса. Надяваме се, че чрез тази страница ще достигнем до максимален брой от хора, които желаят да спасят природата и направят търсенето на решения обществен приоритет.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4102 посещения 2 коментара

Коментари

  1. Йорданка Динева
    2014-07-15 15:27:05

    По делата ще ги познаете...и по правописа.

  2. georgi
    2014-07-11 21:08:20

    Как сте ме обедите 4е сте истински

OFF

Последно качено » Новини