Календар

Зелена маймунка ще учи децата на екология

Зелена маймунка ще учи децата на екология"Намери ме! Играй с мен! " – казва симпатичното зелено маймунче Моги.

Намери ме в книжарницата или на сергията за вестници. Намери зеленото маймунче и в себе си. Открий радостта от общуването с природата. Бъди здрав и весел!"

Такова е посланието на авторите на първото българско авторско рисувано еко списание - „Моги – зелената маймуна”.

Предназначено е за деца на възраст от 4 до 9 години и техните родители.

„МОГИ – зелената маймуна” е списание с мисия. Чрез приказки, научни факти, игри и рисуване Моги учи децата да познават и харесват природата, да имат грижовно отношение към нея и към себе си, да живеят в хармония.

Списанието се предлага БЕЗ пластамасова играчка, за разлика от повечето периодики за деца на книжния пазар. Издателите подават ръка на интелигентните и отговорни родители, на които всеки ден се налага да обясняват простата истина - евтините пластмасови играчки имат кратък живот, понякога по-малко от ден, и замърсяват планетата.

„МОГИ – зелената маймуна” е списание за деца и родители от родители и деца" - казват авторите. "Всеки брой на списанието има водеща тема, подсказана ни от нашите деца. Въпросите, на които се опитваме да отговорим, са въпроси, зададени от тях. Съдържанието на списанието предполага то да бъде четено заедно от дете и родител, предполага общуване."

Първият брой на списанието ще бъде на книжния пазар от 20 октомври. Посветен е на птиците и летенето. В него можете да се запознаете с маймунчето Моги и да научите какви тревоги може да има един понадабелял гъсок през есента. Можете да узнаете накъде и как летят птиците, и как летят хората. За хитроумните са подготвени много и забавни игри, за артистичните – стихче и картинки за оцветяване. И разбира се, урок по йога. Любознателните ще научат откъде идва името Димитър и как можем да наблюдаваме птиците. Сръчните могат да конструират хвърчило с помощта на мама или татко. „Моги – зелената маймуна” излиза всеки месец, в 40 цветни страници.

Цена: 2.99 лв. Издава "КАЯ Про" ООД.

За повече информация:
Камелия А. Станчева
Главен редактор
0887 258 331

Мария Ваклинова
Маркетинг и реклама
0884 76 22 66

www.zelenatamaimuna.com
e-mail: zelenatamaimuna@gmail.com

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5787 посещения

OFF

Последно качено » Новини