Календар

Белият Бряг - Балчик

Член от: 24.03.2010

Белият Бряг - БалчикЦели на сдружение „Белият Бряг” - Балчик

Сдружението има за цел опазването и възстановяването на природата. Акцентът пада върху работата по решаване на местните проблеми в Балчишка община и активното единодействие с всички природозащитни организации в региона за решаване на екологични и социални проблеми . Първата цел на младото ни сдружение е да се повиши информираността на местното население и изграждане на мрежа от природозащитни организации в Добруджа. Дългосрочно искаме да помогнем за осъществяването на план за развитието на региона, в който опазването и възстановяването на природата да е една от приоритетните цели. Помагаме за популяризирането и развитието на алтернативни форми на туризъм и опазването на местните традиции и култура.

За постигане на целите си използваме всяка възможност за работа с населението, в тесен контакт сме с местните медии, имаме постоянна комуникация с общината, организираме различни събития.

Сдружението се финансира чрез дарения и членски внос, а за в бъдеще ще участваме и в различни природозащитни проекти.

Новини (3)

Галерия (1)

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

7654 посещения

Петиции

    Дарения

    Можете да направите дарение за кампанията

    Знаете ли, че..

    Тюленът монах е най-едрият бозайник в Черно море - дължина 230 до 430 см и тегло до 400 кг. Той изглежда голямо и тромаво животно, трудно се придвижва по сушата, но във водата е невероятен плувец.
             Планина, обичам те