Календар

Пъстрият и степният пор са едни от най-редките български бозайници. Населяват открити пространства, хранят се най-вече с гризачи – лалугери, хомяци, по-рядко с гущери, змии, птици. Загубата на местообитания и бракониерството, са причина днес те или техните следи да се наблюдават изключително рядко.

3705 посещения

Петиции

    Дарения

    Можете да направите дарение за кампанията

    Знаете ли, че..

    Ранните пролетни цветя, като кокичето, минзухарът, пролетна циклама, битински синчец, кукуряк и др., са защитени.
             
    Install Flash player!