Календар

Откриване на изложението Зелени Дни и щанд на 'За да остане природа в България'

Въпреки дъжда има много голям интерес. Подписките за Витоша, Черноморието, Рила, Стара Загора и горите се пълнят с голяма скорост, предлагат се от всички видове тениски, информационни материали за кампаниите и книги със защитените видове в България. Много интересни и вкусни продукти на различни био-сертифицирани производители, планинска екипировка и др. Странджа, Витоша, Централен Балкан и Врачански Балкан, Родопите, Северозападна България, Сърбия и още още туристически региони!! Откиването мина под патронажа на френския посланик в България и министръра на земеделието и храните, организирано от БААТ и Френски културен институт:-)

На щанда на Коалиция "За да остане природа в България" можете да се подпишете в подписка за опазване на Витоша от планирани ску-курорти, за премахване на незаконния лифт до Седемте Рилски езера, както и за обявяване на 3 черноморски местности за поддържани резервати - Иракли, Камчийски пясъци и Карадере. Също така може да направите дарение за информационните материали на Коалцията като си закупите тениска, платнена торба или картичка.

Щандът се реализира с подкрепата на Фондация ЕкоОбщност и Фондация за развитие на местното самоуправление чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4848 посещения

OFF