Календар

Доброволческа акция в Центъра за размножаване на сухоземни костенурки, гр. Драгоман

Доброволческа акция в Центъра за размножаване на сухоземни костенурки, гр. ДрагоманФондация ЕкоОбщност, съвместно със Сдружение за дива природа "Балкани" организират акция с доброволца на 29 септември 2014 г. (понеделник). Целта на акцията ще е да се помогне за укрепване на оградата на Центъра за размножаване на
сухоземни костенурки в Драгоман. Работата ще е малко като за строителна бригада - включва забъркване на замазка (от цимент и пясък) и полагането й в улей в основата на телената ограда около Центъра, за да се захване в земята. Групата ще бъде разделена на две, като едната ще забърква замазката и ще помага тя да бъде разнесена по протежението на оградата, а другата ще замазва в основата на оградата.

Транспорт, материали и ръкавици са осигурени, но ако решите да се включите, предвидете си подходящи работни дрехи и обувки, които не се плашат от цапане. Ще раздадем вода и леки закуски (сандвичи), но по ваша преценка може да си вземете още нещо за хапване и пийване за през деня.

Въпреки слънчевата и ясна прогноза за времето, то винаги може да ни изненада, така че ако се случи да не е на наша страна в понеделник, ще отложим акцията, за което ще ви уведомим своевременно.

Нужни са ни желание, добро настроение и 8-10 доброволци, които не са на работа в понеделник (тъй като основната част от деня ще прекараме в помощ на Центъра), за да допълним групата.

Ако имате желание и възможност да се включите, моля, пишете на office@bepf-bg.org до петък, 26.09.2014 г., в рамките на работния ден, за да се свържем с вас и изпратим подробности за място и час на тръгване от София.

Надяваме се, че заедно ще започнем идната седмица с едно добро дело!

Екипът на фондация „ЕкоОбщност“

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2919 посещения

OFF