Календар

От акция – в традиция: вземи чувала и скачай в тринадесетото почистване на любимото Иракли!

 От акция – в традиция: вземи чувала и скачай в тринадесетото почистване на любимото Иракли!	Ираклийци! Докато посегателствата над Черноморието ни продължават, ние продължаваме с една традиция в обратната на масовата посока – времето за почистване на плажа!

Дойде време за традиционното (вече 13-то) почистване на плажа и местността Иракли-Емине. Както старите ираклийци знаят, истинските ираклийци по чувалите ще ги познаете!

Хайде да отприщим лятото, да си пожелаем победи по всички морски казуси и отдадем любов и грижа на Иракли за Деня на детето – онова вътре в нас, но и съвсем буквално – с посланието да запазим морската си природа за бъдещите поколения, на които тя принадлежи.

Чакаме ви от събота и до неделя ( 31.05 и 01.06.2014) по средата на плажната ивица на Иракли. От там ще се разпръснем във всички посоки и ще почистим заедно нашето прекрасно диво място.

Община Обзор (аплодисменти!!!) за пореден път ще ни помогне с извозването на отпадъците!

Ако в момента нямаш възможност да се материализираш физически, а много ти се иска, можеш да направиш дарение на банковата сметка на нашитe партньори от Българска Фондация Биоразнообразие, координатор на Коалиция „За да остане природа“( IBAN: BG30PRCB92301042572829, BIC: PRCBBGSF ProCredit Bank – България, за почистване на Иракли). Даренията ще се използват за храна, вода, чували, ръкавици и евентуално превоз на доброволци.

П.С. Ако планираш да се включиш с две ръце и сърце в традиционното ираклийско почистване, моля пиши ни на daspasimirakli@gmali.com.

Така ще ни помогнете да разберем колко материали, храна и вода са необходими за акцията (в случай, че съберем достатъчно дарения).

Но както доказваме вече 8-ма година (олеле!) - и без пари можем да се потрудим, да преживеем споделената си любов към Иракли по най-красивия начин и да посрещнем месец юни, там, където се полага – на Иракли.

Чакаме те! Ще ни познаеш по чувалите в ръка!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3578 посещения

OFF